Μέντωρ Bar & Grill στο Ναύπλιο

Send It

Facebook Page                   Τηλ. 2752 026991               Κριτικές

Mεντωρ-bar-grill-nauplio

 

Στην καρδιά της πόλης, στην πλατεία Συντάγματος, το Mέντωρ είναι ένα all day café-resto που έχει ήδη κερδίσει πιστό κοινό. Ο ιδιοκτήτης Δημήτρης Τσιώλης με μεγάλη σχετική εμπειρία τόλμησε και πέτυχε να υλοποιήσει την ιδέα του, ένα στέκι με έμφαση στο φαγητό ενώ, έχοντας το know how, είναι ο ίδιος ο υπεύθυνος της κουζίνας.

 

Σε έναν κουκλίστικο χώρο, λοιπόν, ριζικά ανακαινισμένο με γήινα χρώματα και σύγχρονο ύφος, το Μέντωρ σερβίρει από νωρίς αρωματικό καφέ και απολαυστικά ροφήματα ενώ δεν λείπουν οι επιλογές σε ποτά και cocktails από μια κάρτα προτάσεων μικρότερη αλλά εκλεκτή. Το πιο δυνατό χαρτί, όμως, είναι αναμφίβολα το μενού.

 

 

Ένας comfort κατάλογος ελληνικής-μεσογειακής κουζίνας με γνώριμες γεύσεις εκτελεσμένες όμως με δημιουργικό τρόπο και ξεχωριστές πινελιές που τις διαφοροποιούν. Πάστα, κυρίως πιάτα και πολλές σαλάτες με highlight την caprese στην ελληνική της εκδοχή, δηλαδή με ντομάτα και μανούρι, είναι μερικές από αυτές.

 

 

Ιδιαίτερη μνεία αξίζουν και τα ριζότο, που έχουν αποσπάσει τα καλύτερα λόγια των επισκεπτών, κυρίως αυτό των μανιταριών. Από την άλλη, μας αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα και το περιβάλλον του Μέντωρ, όπως και οι προσιτές του τιμές ειδικά σε σχέση ποιότητας – τιμής, που συνδυαστικά με τις υπηρεσίες του επιβεβαιώνει τη συνεχή ανοδική του πορεία!

 


Send It

Leave a Reply

Privacy Policy | Cookies Policy